L'estació de la Molina es prepara per donar el tret de sortida a la temporada d'estiu. Obre aquest dissabte, després que el passat mes de març tanqués forçosament les instal·lacions per culpa del coronavirus. Com a principal novetat destaca l'arribada del telecabina fins al Niu de l'Àliga, a 2537 metres d'alçada. Al cim de la Tosa s’hi ha instal·lat un punt d’observació panoràmic amb vistes a Cerdanya, Berguedà i Ripollès.

Es limitarà la capacitat del telecabina al 50%, és a dir que cada cabina podrà transportar quatre persones enlloc de vuit. A més, també es controlarà el nombre de visitants que pugen al Niu, a un màxim de 1000 al dia.
Una altra novetat d'aquest estiu és la millora dels circuits de descens amb bicicletes del Bikepark, que s’han adaptat a les necessitats dels practicants de descens.
També estarà obert el Telecadira Cap de Comella, els serveis de restauració, el Parc Aventura d'Arbres i els circuits de Fauna i Frisbee, entre d’altres. De moment, aquests primers dies no està previst obrir les activitats a la zona del llac ni tampoc el tubbing.
La Molina obrirà amb totes les mesures que marquen les autoritats sanitàries perquè els visitants gaudeixin de l’estada a l’estació amb totes les garanties. Es recomana realitzar les compres dels forfets en línia, usar les validadores automàtiques i realitzar els pagaments amb targeta de crèdit o a través del mòbil.
Amb totes aquestes mesures, els responsables del complex creuen que la gent se sentirà segura i auguren un bon estiu.

L’estació cerdana obrirà dissabte i diumenge i a partir del 24 de juny ho farà cada dia de manera ininterrompuda fins al 13 de setembre. A partir de llavors, obrirà els caps de setmana, també pel pont de la Mercè (del 24 al 27 de setembre) i finalitzarà temporada el cap de setmana del 3 i 4 d'octubre.

Parlen al vídeo: XAVIER PERPINYÀ, DIRECTOR ESTACIÓ LA MOLINA