Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat divendres dos homes, de 50 i 44 anys, un veí de Roses (Alt Empordà) i l'altre sense domicili conegut, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Els agents van aturar cap a les vuit de la tarda el vehicle en què anaven durant un control policial a la GI-400, a la collada de Toses.
Els agents es van adonar que es desprenia una forta olor de marihuana i, després, de registrar el maleter, van trobar dues bosses amb cabdells de marihuana a la zona de la roda de recanvi. A més, van localitzar un altra bossa i una caixeta, amagada darrere de l'equip de música, amb cocaïna. La troballa va acabar amb la intervenció de 222 grams de marihuana i 36 grams de cocaïna.
Els Mossos van detenir els dos homes com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Els dos arrestats, amb antecedents, van passar a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà.