La tercera incorporació del Cadí la Seu per a la temporada 2020-2021 ja té nom propi. És la jugadora danesa Maria Jespersen. L'aler pivot reforçarà el joc exterior Del club alt urgellenc i firma per una temporada.

Jespersen arriba a la Seu d'Urgell procedent de l'equip de Zamora Quesos El Pastor amb qui ha compartit vestidors aquesta passada temporada amb Gala Mestres. Un altre dels reforços del Cadí La Seu per al curs vinent. Serà el tercer any que la danesa competeix a la Lliga Femenina Endesa. A més, a l'equip alt urgellenc, la basquetbolista es trobarà una altra coneguda, Ariadna Pujol. En l'etapa universitària les jugadores van coincidir als Bulls de la Universitat Sud de Florida.

El joc exterior queda definit amb dues de les noves jugadores, ara està pendent assegurar el joc interior, amb dos possibles nous fitxatges.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU