Un altre dels espais culturals que ha reobert després de la crisi sanitària ha estat el Museu Municipal de Llívia. Des d'aquest dilluns, l'equipament ja pot tornar a rebre visitants, això sí, s'han hagut d'adoptar una sèrie de mesures per evitar possibles contagis, com ara eliminar les pantalles tàctils, adaptar el temps de projecció de l'audiovisual per evitar aglomeracions o habilitar una porta d'entrada i una altra de sortida, a més d'intensificar la neteja dels espais.

La informació que es podia consultar a les pantalles tàctils es podrà trobar aviat a la nova pàgina web del museu.

A la nova web també es podran comprar les entrades. Fins a finals de mes, però, aquells que vulguin conèixer com era una de les farmàcies més antigues d'Europa i veure el material arqueològic que repassa la història de Llívia podran accedir al museu lliurement, de moment, en horari de matins.
Per altra banda, s'ha prorrogat l'exposició amb els nous objectes de la farmàcia.

Parlen al vídeo: GERARD CUNILL, DIRECTOR MUSEU MUNICIPAL LLÍVIA