El Club Gel Puigcerdà ha sumat un nou col·laborador. L'empresa alturgellenca Peusa i el club cerdà han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració, en el qual l'empresa es compromet a fer una aportació econòmica per la propera temporada. Concretament, l'ajut es destinarà a les categories infantils i juvenils, formades per una vuitantena de jugadors i jugadores.

Des del club esportiu s'han mostrat molt satisfets de rebre aquest ajut, sobretot perquè es tracta d'una empresa de fora de la comarca.

L'acord té una vigència d'un any tot i tant l'empresa com el club han deixat clar que esperen que es pugui renovar periòdicament i sigui una col·laboració de llarg recorregut.

El CG Puigcerdà compta actualment amb una quarantena d'empreses col·laboradores, totes de Cerdanya excepte dues, que són de l'Alt Urgell.

La pedrera i els equips sèniors esperen poder tornar aviat als entrenaments. De moment, els més petits han de fer-ho sense patins, ja que, com cada primavera, s'estan fent treballs de manteniment a la pista de gel. I pel que fa als jugadors del sènior masculí, ben aviat començaran a preparar la final de lliga contra el Txuri Urdin, que es jugarà al setembre i no al març. Recordem que la pandèmia del coronavirus va obligar a ajornar aquest enfrontament tan esperat.

Parlen al vídeo: JOEL BOIX, DIRECTOR COMERCIAL PEUSA - XAVIER GÓMEZ, PRESIDENT EN FUNCIONS CG PUIGCERDÀ