Aquest dimarts a la tarda, el consell comarcal del Pallars Jussà ha celebrat el primer ple presencial des de l’inici de la pandèmia. I ho ha fet sota estrictes mesures de seguretat com el canvi de sala per ampliar l’espai entre assistents i la presa de la temperatura i desinfecció de mans a l’entrar a l’edifici.
Al ple s’ha donat coneixement del conveni amb ajuntaments de la comarca pel que fa a la prestació de serveis tècnics. Es tracta de la contractació d’un segon arquitecte que donarà servei a 4 municipis. Un punt on alguns consellers de Candidatura de Progrés han votat en contra i altres han expressat dubtes sobre la viabilitat.

D’altra banda s’ha aprovat el conveni entre Generalitat i consell per la gestió de la mobilitat en transport públic en determinats àmbits amb baixa demanda o per atendre necessitats específiques al Pallars Jussà.

Un servei de taxis o microbús trasllada les persones de diferents pobles de la comarca a poblacions més grans com Tremp i la Pobla de Segur per poder realitzar les compres o gestions diverses.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ - JAUME CATALÁN, PORTAVEU CANDIDATURA DE PROGRÉS