El nombre de famílies que acudeixen al Banc dels aliments de l'Alt Urgell no ha parat de créixer des que es va decretar l'estat d'alarma. Abans de l'esclat de la pandèmia de la COVID-19, Aliments per la solidaritat atenia a 50 famílies. Aquesta xifra s'ha multiplicat per 5 amb segons les dades de finals del mes de maig.

L'increment més pronunciat s'ha produït durant el confinament més sever. Amb l'avançament de la desescalada, i amb la represa de certa activitat laboral de forma presencial, el nombre de famílies demandats ha crescut però de manera moderada.

Caldrà veure les dades del mes de juny amb l'impacte del desconfinament, per constatar quina tendència experimenta el subministrament del banc dels Aliments.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, CONSORCI ATENCIÓ A LES PERSONES ALT URGELL