El Consell Comarcal de l'Alt Urgell ha obert aquest dimarts el termini per presentar les sol•licituds per a la percepció d'ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2020-2021. Les ajudes van adreçades a alumnes escolaritzats dins del municipi de residència, que cursin l'ensenyament obligatori o el segon cicle d'educació infantil, i que estiguin matriculats als centres públics o privats concertats de la comarca. Les subvencions s'atorgaran per raons econòmiques, socials o geogràfiques. Les sol•licituds es podran presentar fins al pròxim 7 de juliol. L'ens comarcal demana que les famílies prioritzin la tramitació via telemàtica, a través de la seu electrònica.
En el cas que no es puguin dur a terme digitalment, l'imprès es podrà presentar presencialment. En aquest cas, caldrà dur la instància emplenada, signada i amb la documentació que es consideri necessària, al Consell Comarcal o als ajuntaments de Coll de Nargó, Josa i Tuixent, Montferrer i Castellbò, Ribera d'Urgellet, Organyà o Oliana.
A més a més, la situació actual també afecta les sol•licituds del transport i menjador escolar obligatori per al curs vinent. Les famílies no hauran de fer el tràmit d'alta o renovació del servei en format paper, sinó que els centres educatius i el consell comarcal organitzaran aquesta informació.