L'entrada de residents andorrans a la regió sanitària de l'Alt Pirineu i Aran s'ha notat a la capital alt urgellenca. Un dels sectors que s'han beneficiat d'aquesta mobilitat permesa des d’aquest divendres ha estat el comerç. A més, aquests cap de setmana s’ha organitzat Gaudeix del Major, una iniciativa de la mà de la Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell per dinamitzar el comerç de la ciutat.

En el primer cap de setmana de visitants andorrans a la Seu, també ha incrementat la demanda als bars i restaurants. L'associació d'hostaleria de l'alt Urgell xifra l'augment entre un 10 -15%

Amb tot, comerç i restauració esperen que hi hagi mobilitat entre regions i que puguin arribar clients. Les restriccions en els desplaçaments s’aixecaran el 21 de juny, atès que s'acaba l'estat d'alarma. I, a partir del dia 22 es permetrà viatjar a Andorra.

Parlen al vídeo: JUAN CARLOS SALAS, PRESIDENT DE LA UBSU - TONET MARSINO, VICEPRESIDENT DE LA UBSU - MIQUEL ÀNGEL SÁNCHEZ, PRESIDENT ASSOCIACIÓ HOSTALERIA ALT URGELL