Aquest dilluns al migdia s’ha presentat la campanya de turisme “Catalunya és casa teva” amb una inversió de set milions quatre-cents mil euros. La inversió més important en promoció turística que s’ha fet fins ara a Catalunya en una campanya. La primera part està destinada al turisme de proximitat i es durà a terme del 19 de juny al 15 de setembre. Per tal de sumar esforços i promocionar de manera conjunta la destinació, les diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, Turisme de Barcelona i la Val d’Aran signen la mateixa campanya. Diputació de Lleida ha destacat que el territori pirinenc hi té un pes específic.

També Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya se sumen a la campanya amb tots els seus actius d’estiu.

En la segona onada de la campanya es potenciarà el mercat internacional i durarà fins al maig del 2021.

Parlen al vídeo: ROSA PUJOL, VICEPRESIDENTA PATRONAT TURISME DIPUTACIÓ DE LLEIDA - RICARD FONT, PRESIDENT FGC