Aquest divendres ha reobert al públic L’espai patrimonial de la Central hidroelèctrica de Talarn. Un equipament situat a l’interior de la central hidroelèctrica i que compta amb una part expositiva amb la seva història i la possibilitat de veure l’actual estructura en funcionament.

L’equipament museístic obrirà tots els divendres i dissabtes amb un aforament màxim de 10 persones i només amb visita guiada de dos quarts de dotze fins a la una del migdia.

La reserva es pot fer via correu electrònic i pagar per transferència.
Des de l’Espai patrimonial de la Central es fa una crida als veïns i veïnes de la regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran per visitar l’equipament; ja que ara és una oportunitat per conèixer la riquesa del propi territori i amb visites molt personalitzades.

Parlen al vídeo: ROSA MARIA MELINES, REGIDORA CULTURA TREMP