Ja estan obertes les inscripcions per al quart concurs de microrelats de la Vall Fosca. Un certamen literari organitzat pel Museu Hidroelèctric de Capdella amb la idea de promocionar la Vall Fosca, ja que es valora que els relats estiguin inspirats en aquest indret del Pirineu.
El relats es poden lliurar via correu electrònic a l’Ajuntament de la Torre de Capdella fins abans del 26 de juny i han de tenir un màxim de 300 paraules i la Vall Fosca com escenari principal.
El jurat està format pels escriptors i filòlegs Ferran Rella, Pep Coll i Ramon Sistac. El concurs compta amb la possibilitat de donar tres premis principals econòmics, però també si el jurat ho determina es preveu accèssits. Premiats amb un lot de producte local.
La intenció és editar un llibre amb els relats inspirats a la zona en un termini de cinc anys.