L'Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA), que depèn del Departament de Territori i Sostenibilitat, destina 180.000 euros a projectes de desenvolupament i promoció del patrimoni de l'Alt Pirineu i Aran. Aquest ajut pretén consolidar l'economia local, fer valer el patrimoni cultural i millorar la competitivitat professional. La convocatòria de subvencions s'ha obert aquesta setmana.

Els ajuts s'atorguen a posteriori, per a activitats realitzades l'any 2019.

Enguany volien obrir una convocatòria per als projectes del 2020, però l'esclat de la pandèmia de la COVID-19 ha obligat a repensar-s'ho. Amb l'estat d'alarma s'han suspès moltes fires, i tot i la incertesa del futur post confinament, esperen tancar l'exercici, i atendre els projectes del 2020 i del 2021.

Parlen al vídeo: PERE PORTA, PRESIDENT IDAPA