Aquest dijous ha obert un altre temple del conjunt romànic de la Vall de Boí. Es tracta de l’església de Sant Joan de Boí i és el segon temple que obre portes al públic després de l’aturada per la crisi sanitària de la Covid-19. Això sí, obre però amb mesures de seguretat ben presents. Tot i que l’entrada, igual que a Sant Climent serà gratuïta fins al 21 de juny i en horari de matí i tarda, es necessita fer reserva al portal del Centre del romànic. L’aforament és limitat i hi ha torns de neteja entre grups de visitants. S’ha de dur mascareta i respectar les distàncies de seguretat i no es pot tocar el material museogràfic de l’equipament.
El Pla de desconfinament del Conjunt Romànic de la Vall de Boí preveu que el següent temple que s’obri sigui Santa Eulàlia d’Erill la Vall durant la setmana que ve.