El consell comarcal del Pallars Jussà retorna gradualment a la seva activitat normal. Actualment el 50% de la plantilla s’ha incorporat als seus llocs de treball i l’atenció als usuaris es va normalitzant. Tot i que durant tot el període de confinament s’ha fet atenció telemàtica i telefònica i a tots els llocs de treball s’ha aplicat el teletreball exceptuant el tractament i recollida de residus diària, que s’ha fet per torns i el repartiment puntual d’aliments per part de serveis socials.

Actualment es permeten visites presencials quan són necessàries però sempre amb cita prèvia i sota les mesures de seguretat pertinents.

En els propers dies s’incorporarà més personal fins a arribar al màxim viable per poder complir amb les mesures de seguretat i distanciament, de manera que s’alternarà, per torns, el treball presencial amb el teletreball.
Dimarts 16 es farà el primer ple presencial del consell comarcal i s’ha traslladat a la sala de l’Epicentre per poder mantenir les distàncies.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ