Compromís X La Seu ha demanat una taula de treball urgent per trobar una solució a l'ocupació d'habitatges de la capital alt urgellenca. Així ho ha manifestat el regidor del principal grup municipal de l'oposició, Àngel Rubio en el torn de precs en el ple d'aquest dilluns.
La tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones, Marian Lamolla, s'ha mostrat d'acord amb la preocupació expressada pel regidor de Compromís i ha afirmat que cal trobar una solució per a tots els ocupes. Lamolla ha explicat que hi ha 23 famílies ocupant l'edifici.

La regidora ha detallat que s'han ofert a les persones ocupants pisos d'emergència social.

També ha afegit que l'esclat de la pandèmia de la COVID-19, va aturar els tràmits perquè l'Ajuntament comprés 2 habitatges del bloc de pisos ocupats. Com també que l'Agència de l'Habitatge adquirís 3 pisos per oferir-los com a habitatge social.

Segons ha assegurat l'alcalde, Jordi Fàbrega, durant els registres policials s'han identificat totes les persones que hi havia als pisos. A més, dues de les quals han estat detingudes. I una d'elles està arrestada segons van comunicar els Mossos d'Esquadra.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, TINENT D'ALCALDE D'ATENCIÓ A LES PERSONES