L'institut La Valira de la Seu d'Urgell és finalista en la nova edició dels premis Ecoinnovació, liderats per la Fundació Endesa amb col•laboració amb la Fundació Europea Sociedad y Educación. El centre alt urgellenc opta aquest guardó per la creació de l'aplicació Climometer.

L'app ha estat ideada pels alumnes de 3r d'ESO i té com a finalitat mesurar el grau de sostenibilitat dels hàbits quotidians.

Es tracta de la tercera aplicació que desenvolupa aquest institut a partir del treball multidisciplinari.

En l'edició d'enguany dels premis, han estat seleccionats un total de 118 projectes de 109 centres d'arreu de l'estat espanyol. El 29 de juny es coneixeran els treballs guanyadors. L'entrega de guardons es farà de manera telemàtica el 2 de juliol.

Parlen al vídeo: MARC LLOVERA, COORDINADOR DEL PROJECTE "CLIMOMETER"