La fins ara jugadora del Cadí La Seu, Tinara Moore, ha estat escollida com a Jugadora Més Valuosa de la Lliga Femenina Endesa de la temporada 2019-2020. La nord-americana rep el màxim reconeixement de la competició, després de ser inclosa al 5 ideal de la temporada i ser escollida la millor pivot.

"Tenir aquest premi és molt gran. Perquè he treballat molt. Sobretot el primer any i el segon any com a jugadora professional de bàsquet. Estic molt contenta".
Moore va aterrar a la Lliga Femenina Endesa la temporada 2018-2019 de la mà del València Bàsquet. La temporada passada 2019 – 2020 va fitxar pel Sedis Bàsquet, on ha disputat el seu segon any en aquesta competició, registrant 18,5 dígits de valoració.

“He estat a un club que m’ha permès fer el que jo faig com a jugadora de bàsquet. Ells m’ho han permès. Penso que el club m’ha ajudat a tenir aquest bon any, perquè m’han permès ser jo mateixa, i això s’ha vist a la pista”.
Abans de començar la temporada amb l'equip alt urgellenc, la jugadora va canviar els hàbits alimentaris per guanyar confiança.

"Durant l'estiu, vaig treballar la meva confiança, vaig perdre molt pes, vaig passar-me a vegetariana, a vegana. I quan vaig arribar a La Seu sabent que ells em volien que jugués el meu tipus de bàsquet, els entrenadors. I era agradable tenir companyes que confiaven en mi i volien que estigués al parquet".
El treball regular de la pivot ha obtingut recompensa, amb bons resultats a pista.

Parlen al vídeo: TINARA MOORE, EXJUGADORA CADÍ LA SEU