Les sales de fitness, musculació i cardio del poliesportiu de Puigcerdà han reobert aquesta setmana i s'han reprès també les classes grupals dirigides. La tornada a les instal·lacions s'ha fet amb una nova normativa, per tal de garantir la seguretat dels usuaris i usuàries. A banda d'utilitzar tovallola pròpia, portar mascareta per accedir als diferents espais, desinfectar-se les mans o no fer ús dels vestidors, s'han establert altres mesures. La més destacada és la neteja permanent dels aparells de gimnàs i de les diferents sales.

Quan un usuari o usuària finalitza l'activitat a la sala de cardio, es col·loca un con per assenyalar que abans de tornar a fer ús de l'aparell l'equip de neteja en farà la desinfecció.
Pel que fa a les classes de fitness dirigides, s'han de respectar les distàncies de seguretat, no es pot utilitzar el material de la sala excepte els matalassets, que s'han de cobrir amb la tovallola que es porta de casa. Si en alguna classe hi ha molts participants, es pot traslladar al pavelló.
El poliesportiu disposa des d'ara d'una persona encarregada de controlar que es compleixi la nova normativa.
Pel que fa a l'afluència, aquests primers dies de reobertura ha estat més baixa que habitualment.

Les sales de gimnàs s'afegeixen a altres instal·lacions del mateix poliesportiu que ja van reobrir fa uns dies, com ara les piscines interiors i les pistes de tennis i pàdel. Pel que fa a les classes amb infants i joves, de moment l'escola de tennis és l'única que ha reprès l'activitat.

Parlen al vídeo: ENRIC GALLARD, GERENT POLIESPORTIU PUIGCERDÀ