Ja s’ha obert les inscripcions per la Scott Marathon Cup de la Vall de Boí que se celebrarà dins del festival de muntanya BUFF Mountain Festival, el 6 de setembre. Un festival que s’havia de celebrar al juliol però que la situació de crisi sanitària ha fet ajornar fins al setembre.
Una prova on els bikers poder escollir entre 48 o 28 km. Recorreguts amb una llarga ascensió que portarà a tots els participants al sostre del campionat, a més de 2.200 metres d'altura i amb un terreny abrupte. La idea és barrejar esforç físic amb paisatges de postal.
Tots els ciclistes hi tenen cabuda, des dels experts fins a aficionats amb el recorregut Open.
A més, al llarg del cap de setmana la Vall de Boí s’omple d’activitats per a tota la família relacionades amb la natura i l’esport per gaudir plenament de l’entorn.