L'àrea de Joventut de l'ajuntament de Puigcerdà ha obert aquesta setmana les inscripcions per assistir a les activitats per als infants i joves que s'organitzen cada estiu. Parlem de la Quitxalla, adreçat a nens i nenes des de P3 fins a 5è de Primària, i el Ksal Jove'stiu, pensat per als adolescents de fins a 4t d'Eso. Després de setmanes sense saber si es podrien portar a terme, finalment la Direcció General de Joventut ha confirmat als municipis que aquest estiu hi haurà casals però s'hauran de seguir mesures de prevenció, com ara organitzar petits grups d'infants.

Enguany es prioritzaran les excursions i activitats a l'aire lliure i s'eliminen les sortides fora de la comarca. Tampoc es farà l'activitat de piscina al poliesportiu. Pel que fa al servei de menjador, cada grup de convivència dinarà a la seva aula.
Els casals per a infants i joves tenen molt èxit a Cerdanya, ja que moltes famílies treballen durant els mesos d'estiu i busquen propostes lúdiques per als seus fills i filles. Com que enguany el nombre de places disponibles ha passat d'unes 130 per setmana als matins de la Quitxalla a un centenar, s'ha establert un criteri de puntuació.

Parlen al vídeo: LAURA MARTÍNEZ, TÈCNICA JOVENTUT PUIGCERDÀ