Una seixantena alcaldes i alcaldesses del mon rural, així com una cinquantena d’entitats diverses s’han reunit aquest dimarts en una protesta davant del Parlament de Catalunya per tal de donar a conèixer el seu rebuig a la proposició de llei de l’Agència de Patrimoni Natural.

Es demana que el mon rural tingui a partir de ja veu i vot en les coses que l’afecten directament. Tot i així, no s’ha ajornat el debat de la llei, que serà el 16 i 17 de juny al Parlament.
En la protesta s’ha fet una entrega simbòlica de les vares d’alcalde i s’ha llegit un manifest. A més s’ha anunciat que el proper dissabte 13 de juny es constituirà a Rubió una plataforma en defensa del món rural per dur a terme noves accions.

Parlen al vídeo: CARLES ISUS, PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL PALLARS SOBIRÀ - FRANCÉS XAVIER BOYA, SÍNDIC D’ARAN