Malgrat l’entrada a la fase 3 de la desescalada, L’Espai cultural La Lira de Tremp segueix tancat. La programació pròpia de l’Ajuntament que hi havia fins a finals de juny es va reprogramar per més endavant. Precisament la primera que han col·locat al calendari és Un dia qualsevol de la companyia Les Antonietes, el 27 d’agost.

I el cinema, gestionat per Circuit Urgellenc, preveu obrir totes les sales que gestiona a la vegada i depenent molt de les estrenes per poder projectar.

Sí que les entitats poden llogar l’espai cultural La Lira, sempre seguint la normativa de seguretat vigent del moment, però per ara no hi ha cap ens que hagi previst activitats a l’equipament, en breu. Tot i que també a finals d’agost el Mostremp segueix en peu.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP