La capital alt urgellenca ha aprovat posposar la tramitació de la proposició de la llei de la creació de l'agència de patrimoni natural. El grup de CompromísXlaSeu ha portat la qüestió al ple d'aquest dilluns.

Pel que fa a l'equip de govern, d'una banda, Esquerra republicana hi ha donat suport, i per altar banda, JuntxLa Seu s'ha abstingut.

Els dos regidors de la CUP han votat en contra de la moció.

La moció també recull la petició a la Generalitat per crear una taula de treball que s'hi inclogui els ens locals i agents de gestió del territori amb què es garanteixi el consens de la proposta final de llei. Així com sol•licita al govern la creació dels mecanismes de desenvolupament i procés rural assegurant els recursos per a la seva gestió.

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, REGIDOR COMPROMÍSXLA SEU - FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE DE LA SEU D'URGELL - JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL - BERNAT LAVAQUIOL, REGIDOR CUP