Tot a punt perquè a partir de dimecres 10 de juny i fins al 10 de juliol la sala polivalent del centre cívic el Passeig sigui temporalment una sala d'estudis. El nou espai va adreçat als i les joves que estan acabant el curs i especialment a l'alumnat que s'està preparant per a la selectivitat.

L'horari de funcionament d'aquesta sala per estudiar serà de dilluns a dissabte de 9 del matí a la una del migdia i de quatre de la tarda a les vuit del vespre. Els diumenges romandrà tancada així com per Sant Joan i Sant Ot, el 24 de juny i el 7 de juliol.

Per poder fer ús d'aquesta sala d'estudi cal demanar cita prèvia. Per accedir és obligatori l'ús de la mascareta, i a l'entrada cal desinfectar-se les mans.

Aquest espai és un complement a la biblioteca Sant Agustí, ja que fins als 15 de juny no s’obriran les zones de consulta ni de treball.

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, TINENT ALCALDE SERVEIS CENTRALS I CULTURA