La Seu d'Urgell ha aprovat les bases reguladores dels ajuts per a persones i famílies en situació de vulnerabilitat social a conseqüència de la crisi de la COVID-19. El consistori destina 300.000 euros a aquestes mesures, 50.000 dels quals són una aportació de l'empresa PEUSA. Els ajuts s'adrecen a les famílies que a causa de la COVID-19 s'hagin reduït els seus ingressos en un 30%. A més, els ingressos del nucli familiar no han de superar el salari mínim interprofessional.

En el ple celebrat dilluns al vespre, també s'ha donat llum verda a les bases dels ajuts per a persones en situació d'atur o ERTOs. L'Ajuntament assigna un total 200.000 euros, en tres línies d'ajuts.

La tercera línia és un ajut de 100 euros. El format d'aquests ajusts per secundar el sector econòmic és amb una targeta moneder per gastar als comerços de la ciutat per tal de revitalitzar el consum local.
L'equip de govern i ComrpomísXLaSeu han votat a favor de les bases. La CUP ha donat suport a les bases dels ajuts per les famílies, i s'ha abstingut als ajuts als treballadors.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, TINENT D'ALCALDE D'ATENCIÓ A LES PERSONES - MIREIA FONT, TINENT D'ALCALDE DESENVOLUPAMENT LOCAL I OCUPACIÓ