Ger ha estat un dels primers municipis de Catalunya en engegar el casal d'estiu per a infants. Ho ha fet aquest dilluns, coincidint amb l'inici de la fase 3 a l'Alt Pirineu i Aran. L'ajuntament ha decidit començar ja el casal per facilitar la conciliació laboral i familiar dels veïns i veïnes, ja que moltes famílies no porten els seus fills a l'escola per les restriccions dels centres educatius. La resposta que ha rebut el consistori ha estat molt positiva i ja ha omplert les quaranta places disponibles.

La quarantena de nens i nenes d'entre 3 i 12 anys s'han repartir en quatre grups de deu, segons l'edat. La majoria són del mateix municipi, tot i que també hi a infants d'altres poblacions cerdanes i segons residents.
Algunes activitats es portaran a terme el poliesportiu de Ger, on el pavelló s'ha dividit en diferents espais. La majoria d'activitats, però, es faran a l'exterior, com ara les sortides a la natura.

El casal de Ger s'allargarà fins a finals d'agost, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14h, sense possibilitat de servei de menjador.
En les properes setmanes començaran altres casals d'estiu, com el de Bellver de Cerdanya o el de Puigcerdà.

Parlen al vídeo: ALFONS CASAMAJÓ, ALCALDE DE GER