L’Alt Urgell com la resta de comarques que conformen la regió sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran han entrat aquest dilluns a la fase 3 de la desescalada. Tanmateix, els museus de la Seu d'Urgell es mantenen tancats. Perfilen els darrers detalls del protocol d'acord amb les recomanacions sanitàries. I també esperen l'arribada dels turistes.
Tot i que els museus no han obert, l'oficina de turisme de la capital alt-urgellenca ofereix atenció al públic presencialment.

Precisament, aquest dilluns Turisme Seu ha engegat la campanya de promoció turística del territori a través de les xarxes socials que porta per nom #seufie. Una combinació de les paraules Seu i selfie).

Pel que fa al sector de la restauració, bars i restaurants poden servei a l'interior i a la barra amb un 50% de l'aforament. Les terrasses amplien la capacitat al 75%. A la nova fase, discoteques i bars d'oci nocturn poden obrir en un terç. La pista de ball o similar queda limitada per a taules però no per al seu ús habitual.

Parlen al vídeo: CARME GALINDO, GERENT TURISME LA SEU