La tercera edició del Festival de Màgia de Llívia ja té cartell. Es tracta d'aquest treball realitzat per Cristina Colet, el qual ha rebut gairebé el 40% dels vots. I és que el consistori ha decidit enguany impulsar un concurs de cartells per aquest esdeveniment que té lloc els dissabtes del mes de juliol al poliesportiu municipal. En total hi han participat 10 treballs, fets amb diferents tècniques, i les votacions s'han fet a través de Facebook.
Així, doncs, Llívia torna a impulsar aquest estiu el Festival de Màgia, després de la bona acollida que ha tingut en la seva curta vida. Felix Bonet, Teia Moner, Magnolo i Mag Marin formen el cartell d'enguany. Els espectacles començaran a les sis de la tarda.
Recordem que l'entrada és gratuïta però limitada, sobretot enguany que s'hauran de respectar les mesures de distanciament entre els assistents.
Llívia és l'únic municipi de Cerdanya en oferir un espectacle monogràfic dedicat a la màgia. Aquest festival pretén ser un referent en aquesta temàtica a les dues bandes de la frontera, ja que el món de la màgia és un idioma universal i, a més, atrau a tots els públics. De fet, en edicions anteriors el festival va arribar als 800 assistents.