Tinc sort de tenir-te a prop és la nova campanya que engega Diputació de Lleida de promoció dels productors locals. Els protagonistes són els propis productors, una cinquantena, que són els que tiren endavant aquestes empreses del territori i l’economia local.
La idea de la campanya és posar en valor la feina d’aquestes empreses i la seva aportació al territori, posant cara i nom a les persones reals que es troben al capdavant de diferents negocis de la demarcació: comerç, agroalimentació, restauració i sector serveis i artesania. Els protagonistes sortiran a diferents espais mediàtics, entre els quals hi ha Pirineus Televisió, on explicaran les seves vivències reals durant el temps de confinament.
Sota l’etiqueta #jopertuitupermi, es vol posar en valor la proximitat del productor i empresari local en general.