La intersindical CSC ha constituït la unió territorial de l'alt Pirineu. L'acte ha tingut lloc aquest dissabte al migdia a la capital alt urgellenca. Des del sindical celebren la creació de la taula que s'havia posposat pel confinament per la COVID-19.

Jordi Cots ha estat escollit president del nou òrgan, i s'han nomenat quatre representants per comarques. El vocal de l'Alt Urgell és Xavi Munt, a Cerdanya Ismael Alonso, la vocal a l'Alt Ribagorça és Berta Mitjans i Josep Maria Puigarnau als Pallars.

El sindicat ha crescut en el darrer any i mig, i ara com ara, compta amb una cinquantena d'afiliats a l'alt Pirineu, i vint delegats en sectors diversos.

Feta formalització, ara esperen ampliar la base, i tenir més representativitat sectorial així com arribar a la Vall d'Aran.

Parlen al vídeo: XAVI MUNT, VOCAL ALT Urgell DE LA UNIÓ TERRITORIAL DE L'ALT PIRINEU - JORDI COTS, PRESIDENT UNIÓ TERRITORIAL DE L'ALT PIRINEU