Les estacions d'esquí nòrdic han tancat la temporada 2019-2020 amb 65.703 forfets venuts. La xifra és inferior a les dues anteriors temporades, tanmateix, s'ha de tenir en compte el context que ha repercutit amb l'afluència a les pistes. La temporada ha estat marcada per falta de neu inicial, els efectes del temporal Glòria i la crisi sanitària de la Covid-19.

Tot i el context, ha incrementa la demanda en el forfet de temporada i s'ha assolit les 1.630 unitats venudes, més de dues-centes unitats respecte a l'hivern anterior.

Les vendes també han estat a l'alça pel que fa a les raquetes, una tendència que s'explica per la poca qualitat de la neu.

Les estacions de Tot Nòrdic han obert seixanta-cinc dies, quatre jornades més que la temporada passada, però per sota dels cent dotze dies de la campanya 2017-2018. Un hivern en què el sector va registrar les millors xifres.

Parlen al vídeo: IMMA OBIOLS, GERENT TOT NÒRDIC