Malgrat la crisi sanitària i econòmica per la Covid-19, hi ha joves pallaresos que no s’han aturat. Han seguit amb els seus projectes. Alguns els han reinventat i altres els han ideat i muntat durant el confinament. Aquest darrer cas és el de la Cristina, que juntament amb la seva parella, ha decidit adaptar el negoci familiar als nous temps i han creat l’e-commerce de fruits secs La Carrella. Del camp a casa, sense intermediaris i amb receptes tradicionals.

També treballen en fer altres productes derivats de l’ametlla, i preveuen ampliar cap a la mel i l’oli.
L’Arnau, juntament amb l’Ali havien d’obrir l’alberg de Talarn, però davant la incertesa, han decidit donar un gir al projecte i començar aquest divendres el primer take away de Sushi i menjar japonès al Pallars, Ryokan, que precisament vol dir alberg.

La idea de l’alberg però no queda pas aturada. Quan puguin obrir també ho faran.

Joves que aprofiten estudis i coneixements per obrir nous negocis a la zona, on la idea, és quedar-se o establir-s’hi, ja que creuen en el potencial del territori.

Parlen al vídeo: CRISTINA CIRERA, LA CARRELLA - ARNAU ISANTA, RYÒKAN - JOSEP MARIA TARRAT, TÈCNIC PROMOCIÓ ECONÒMICA C.C. PALLARS JUSSÀ