L'ajuntament de Puigcerdà preveu renovar una part important de les voreres del municipi. El consistori va iniciar el procés de licitació el dia 28 de febrer, però la suspensió dels terminis administratius amb la declaració de l'estat d'alarma, el passat 14 de març, va obligar a suspendre els tràmits en curs. Ara, l'aixecament parcial d'aquesta suspensió ha permès a l'equip de govern reprendre el procediment de contractació. En concret, es tracta de 107 actuacions a voreres que permetran millorar l'entorn urbà i, a la vegada, fer-lo més accessible per a tothom.

El projecte l'han preparat els Serveis Tècnics Municipals, amb la col·laboració de la Fundació Adis pel que fa a la identificació de punts no accessibles.

Paral·lelament, la brigada municipal ha començat a executar diverses millores a l'espai públic, un cop represa l'activitat laboral amb normalitat. Està previst executar 67 accions en diferents àmbits.

També està previst externalitzar alguns treballs de renovació del paviment dels carrers i embelliment de rotondes.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ