Des de l’11 de maig i fins al 3 de juliol estan obertes les inscripcions per a l’Escola municipal de música de Tremp. Un curs que comptarà amb novetats entre els quals hi ha l’ampliació de tipologia de classes. La idea és que es puguin cursar algunes assignatures específiques fora del paquet on estan vinculades.

Les quotes de l’escola municipal de música són unes de les taxes que l’ajuntament ha suprimit durant el confinament, de manera que els alumnes començaran a pagar ja amb el nou curs escolar. Tot i així i la supressió de classes presencials, molts estudiants han pogut seguir la formació de manera virtual.

Amb l’entrada a la segona fase, l’escola municipal de música ha desenvolupat un pla de reobertura parcial per aquest mes de juny amb atenció tutorial presencial individual si és necessari de 20 minuts de durada.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP