Ariadna Pujol renova el contracte amb el Sedis Bàsquet, i es manté vinculada al club alt urgellenc fins a finals de la temporada 2021- 2022. El Cadí La Seu s'assegura una peça que ha estat decisiva aquest curs.
En el tercer any vestint la samarreta blanc-blava Pujol ha estat una de les jugadores més regulars amb una mitjana de 6,1 punts i 4,5 rebots. Ha suplit la posició de base quan l'equip només disposava d'una jugadora cobria aquesta posició natural, laura Peña. Amb la incorporació de la base Marina Lizarazu, Pujol va recuperar la seva posició de joc habitual, d'escorta.

A més, ha deixat moments d'èpics, com per exemple en el darrer partir de lliga al Palau contra el Bembibre, la jugadora de Mataró va forçar la pròrroga a l'últim sospir, malgrat que l'equip alt urgellenc va acabar perdent.

La seva primera temporada com a jugadora alt urgellenca va estar marcada per una lesió, des de llavors s'ha anat progressant, i espera seguir en aquesta dinàmica.

Amb la renovació de Pujol, el Cadí La Seu de la temporada 2020-21 comença a agafar forma. Ja són sis les jugadores que segueixen: les capitanes Georgina Bahí i Yurena Díaz, les bases Laura Peña, Marina Lizarazu i l'aler Irati Etxarri.

Parlen al vídeo: ARIADNA PUJOL, JUGADORA CADÍ LA SEU