Van passar pel darrer ple de l’Ajuntament de Tremp diverses mocions relacionades amb la millora d’infraestructures al territori, demandes que es faran arribar als departaments pertinents. Entre les quals hi ha la sol•licitud a la Generalitat de la millora de la seguretat viària al Pallars.

Algunes de les mocions, presentades per Compromís per Tremp, reivindicaven partides de cara als pressupostos del 2020 de la Generalitat que, a l’estar ja aprovats, s’han passat als pressupostos de l’any 2021. Mocions reivindicant les obres de Comiols, el regadiu de la Conca de Tremp i l’ampliació del centre de dia. La moció que no ha prosperat ha estat la de la creació de les rodalies de Lleida.

També s’han aprovat per unanimitat la moció de Compromís sobre la instal·lació a Tremp de la Regió d’Emergències del Pirineu, i la d’Esquerra i Junts per Tremp en contra del Decret Digital.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP - SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU COMPROMÍS PER TREMP