El fotògraf i ex regidor de Puigcerdà, Emili Giménez, ha mort aquest dimarts a la tarda als 64 anys. Giménez va ser regidor de Cultura entre els anys 1999 i 2007 i posteriorment va encarregar-se de l'àrea de premsa del consistori.
Les seves fotografies, de tots els racons de Cerdanya, són conegudes i apreciades pels veïns i veïnes. Moltes les compartia a les xarxes socials. El seu ampli fons fotogràfic el va cedir a l'Arxiu Comarcal. En total: unes 13.700 fotografies analògiques i més de 250.000 de digitals. Un llegat amb un gran valor documental.
Col·laborava amb diverses iniciatives culturals i mitjans de comunicació com Cadí Pedraforca, Regió 7 o Viure als Pirineus
Tant des del Consell Comarcal, com des de l'Ajuntament de Puigcerdà, el grup municipal d'ERC, l'Arxiu i diverses entitats i mitjans de comunicació han lamentat la seva pèrdua. Des de Cadena Pirenaica ens volem unir a les mostres de condol.