Una cinquantena de persones, representants de 4 consell comarcals, gairebé 50 ajuntaments, organitzacions empresarials, sectors econòmics diversos, col•legis professionals i associacions de defensa forestal, s’han adherit al manifest llegit aquest dimecres al migdia al cap del port del Cantó en oposició a la forma de creació de l’agència de patrimoni natural i biodiversitat.

El mon rural demana consens i participació en un ens que els afecta directament.

També es considera que augmentarà la burocràcia.

Es reclama una representació no inferior al 50% del món local, propietaris forestals i òrgans rectors dels espais naturals.

Parlen al vídeo: CARLOS ISUS, PRESIDENT C.C. PALLARS SOBIRÀ - ÀLEX GARCIA, ALCALDE DE TALARN - ROSER BOMBARDÓ, PRESIDENTA ARCA - ROSENDO CASTILLÓ, PRESIDENT CONSORCI FORESTAL DE CATALUNYA - JUST SERRA, PRESIDENT BOSCAT - IGNASI SANS, DIRECTOR TÈCNIC DE L’INSTITUT AGRÍCOLA CATALÀ DE SANT ISIDRE