Aquest dimecres finalitza el termini de presentació d'ofertes per executar la renovació de la instal·lació d'enllumenat públic a diversos carrers de La Seu d'Urgell. Es tracta de la segona fase del projecte per canviar el sistema d'il·luminació de tota la ciutat.

En aquesta segona fase es renovaran 190 punts de llum de la capital alt urgellenca amb un cost de 127.000 euros. L'actuació està subvencionada en un 50% pel Fons de Desenvolupament Regional Europeu i un 25% per la diputació de Lleida. El 25% restant anirà a càrrec de l'Ajuntament alt urgellenc.
El sistema d'il·luminació que s'implementa és el LED i permetrà l'estalvi energètic: amb una reducció entre un 60-65% del consum elèctric, i també una disminució en la contaminació lumínica.

Els carrers Llorenç Tomàs i Costa, Regència d'Urgell i Germandat de Sant Sebastià són algunes de les vies on s'efectuarà la renovació en aquesta segona fase.

Parlen al vídeo: JOAN GURRERA, TINENT D'ALCALDE DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT