El grup municipal de Compromís X Montferrer i Castellbò ha proposat a l'equip de govern constituir un "pacte local integrat per totes les forces polítiques" representades al municipi. Expliquen que l'objectiu és "sumar totes les veus en la reconstrucció econòmica i social derivada de la crisi de la Covid-19". L'Ajuntament de Montferrer i Castellbò està format per 7 regidors de Junts per Catalunya, un d'Esquerra Republicana i un de Compromís.

Perera planteja "treballar conjuntament per poder sortir d'aquesta crisi sense deixar a ningú enrere". I comenta que l'Ajuntament no ha pogut reprendre encara l´activitat política, ni tan sols de manera telemàtica

La regidora de compromís afirma que cal donar respostes per solucionar els problemes de la ciutadania.

A més, Perera demana “unitat política” i apel·la als representants públics perquè estiguin a l'altura de la societat i de les seves dificultats.

Parlen al vídeo: ISABEL PERERA, REGIDORA COMPROMÍS X MONTFERRER I CASTELLBÒ