Ni festa major, ni Setmana Cultural ni tampoc Universitat d'Estiu. L'Associació Universitària de Cerdanya ha decidit que, davant la situació provocada per la pandèmia del coronavirus, aquest juliol no es celebrarà la 22a setmana universitària Ramon Llull Puigcerdà. Les restriccions de seguretat per prevenir la propagació de la covid-19 i les recomanacions de les autoritats sanitàries fan impossible celebrar aquesta setmana de formació i activitats que sempre s'ha concebut com una iniciativa totalment presencial.

Pel que fa al Premi Aucer al millor alumne de 2n de Batxillerat de la comarca, l'associació està estudiant l'opció de mantenir-lo.

Des de l'AuCer han volgut agrair la implicació dels alumnes, professors i també dels sponsors públics i privats, que malgrat la situació actual continuen sonant suport a la setmana universitària.

La Universitat d'Estiu Ramon Llull Puigcerdà combina un seguit de cursos de diferents temàtiques, on hi acostumen a participar 400 alumnes. A més, durant la setmana també e sprogramen conferències i activitats culturals obertes a tothom.

Parlen al vídeo: FRANCESC ARMENGOL, PRESIDENT AUCER