En el ple de l’Ajuntament de Tremp també s’ha aprovat la pròrroga del conveni amb el consell comarcal del Pallars Jussà amb qui es comparteix arquitecte municipal. Aquest acord s’ha aprovat fins a l’any 2023.

El grup municipal de Compromís per Tremp ha votat en contra d’aquest conveni, del qual ha remarcat que no tenen cap objecció al professional que desenvolupa la tasca, sinó a la fórmula, ja que creuen en apostar per un arquitecte amb dedicació 100% al consistori.

Compromís ha denunciat que no s’han convocat les comissions de seguiment previstes sobre el tema, les quals l’alcaldessa s’ha compromès en convocar d’ara en endavant.
D’altra banda, s’ha aprovat una moció per demanar que s’aturi la tramitació del projecte de llei per a la creació de l’Agència de Patrimoni Natural i es compti amb el territori que ha comptat amb els vots a favor dels grups d’Esquerra republicana i Compromís per Tremp i en contra de Junts per Tremp.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP - SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP