Des d'aquest dilluns, les dues piscines cobertes del poliesportiu de Puigcerdà tornen a estar obertes als usuaris. Per poder fer ús de les instal·lacions, s'han de seguir un seguit de mesures, com ara demanar cita prèvia per telèfon o bé a través de l'aplicació ReservaPlay. A més, no es poden utilitzar els vestidors per dutxar-se.

La reserva s'ha de fer per un dels sis carrils de la piscina gran o per un dels quatre espais marcats a la piscina petita. De moment, la zona d'hidromassatge continua tancada. Els nedadors no poden utilitzar el material aquàtic del club i han de portar el seu propi. És obligatori l'ús de la mascareta per entrar i sortir del recinte i mantenir la distància mínima de 2 metres amb la resta d'usuaris i amb el personal.

Aquests primers dos dies de funcionament, els usuaris habituals de la piscina s'han animat reprendre l'activitat.

L'horari d'obertura de les piscines és de dilluns a divendres de 9 a 21h, dissabtes de 10 a 21 i diumenges de 10 a 20h.

Més endavant, previsiblement a la fase 3, es donarà a conèixer la data d'obertura de la piscina exterior del poliesportiu, així com de la resta d'instal·lacions.

Parlen al vídeo: MAR QUERA, REGIDORA ESPORTS AJUNTAMENT PUIGCERDÀ