L’arxiu comarcal del Pallars Jussà ha tornat a obrir portes aquest dilluns. De manera que ja es permet la consulta in situ a l’equipament. Això sí, amb cita prèvia i les mesures de seguretat i d’higiene ben presents.
El servei de consulta amb cita prèvia es durà a terme de dilluns a divendres en horari de matí, de les 9 i fins a les 2 del migdia. I hi haurà un màxim de 4 persones al mateix temps a la sala de consulta. Les consultes presencials s’han de fer de forma individual, i la persona interessada ha de demanar cita a l’arxiu amb una antelació de 24 hores i el personal li respondrà. En fer la petició ha d’indicar el nom, la data, l'hora, la durada aproximada de la visita i el material que necessita consultar. Cal tenir present que els documents poden estar en quarantena per una consulta anterior, fet que el personal de l’arxiu indicarà si és el cas.
S’ha d’utilitzar mascareta pròpia i l’arxiu proporciona gel hidroalcohòlic i guants d’un sol ús.