Aquest dilluns al vespre l’Ajuntament de Tremp ha celebrat el primer ple on s’ha combinat la presència física amb la telemàtica. Mentre els portaveus de cada grup estaven a la sala de plens, i els regidors de Compromís per Tremp també, distribuïts segons dicten les mesures de seguretat, hi havia 4 regidors connectats per videoconferència. Un ple que ha durat prop de 4 hores i on les mesures preses enfront la crisi de la Covid-19 han centrat bona part de la controvèrsia. Compromís per Tremp ha entrat dos mocions on exposa diferents punts econòmics per pal·liar la crisi, mentre que l’equip de govern ha remarcat que ja s’estan aplicant tots els que són possibles, mentre que altres la llei no ho permet.

L’equip de govern ha volgut remarcar que l’estalvi per equipaments tancats i actes no celebrats, reverteix en l’augment de despeses que hi ha hagut i a pal·liar ingressos que no entren per la supressió de quotes.
També des de Compromís ha preguntat sobre la reobertura dels equipaments esportius com els pavellons, ja que s’ha comentat que poblacions pròximes tenen aquests edificis oberts i des de l’equip govern s’ha contestat que es treballa per obrir el més aviat possible sempre que es puguin garantir les mesures de seguretat.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP - MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP