Ingressa a presó un jove per un robatori amb força en un establiment de la Seu d’Urgell. Al detingut també se l’acusa d’un delicte de lesions i defraudació de fluid elèctric segons ha avançat RàdioSeu.
A finals de març, es va produir un robatori en un restaurant del carrer Capdevila de la capital alt urgellenca. L'autor dels fets va desmuntar una de les finestres i, un cop a dins, va sostreure diners de la caixa enregistradora. La investigació va permetre identificar-lo i el passat dijous els Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de la Policia Municipal el va detenir.
També s'acusa el detingut d'una agressió comesa poques hores abans de la seva detenció a una treballadora d'un supermercat de la població. En aquest cas, tres joves van entrar a l'establiment i un d'ells va intentar furtar una botella de licor. En ser sorpresos, el detingut va colpejar la dona i li va causar lesions a la cara.
A més, se l’ha denunciat per defraudació de fluid elèctric arran de l'avís d'un veí proper a la casa que havia ocupat amb altres persones.
El detingut va passar divendres a disposició judicial. També ha estat denunciat 4 vegades per incomplir les mesures de confinament establertes per l'estat d'alarma.