El mercat setmanal de la Seu d'Urgell ha reincorporat aquest dimarts una treneta de parades no alimentàries. La majoria de moda i complements. Aquestes parades s'han reubicat a la plaça dels Oms, al carrer Sant Domènec, el carrer Ramon Llambart i al Parc del Cadí. El mercat s’ha canviat d’espai per tal de complir la separació lateral de 2 metres i 6 metres d'enfront entre parades tal com indica la normativa. A més, hi ha un seguit de mesures que han aplicat tots els paradistes.

La reincorporació de les parades de roba, calçat i complements coincideix amb la segona setmana de la Fase 2 de desconfinament en la que es troba la capital alt urgellenca.

El mercat setmanal de la capital alt urgellenca es va recuperar el passat 28 d'abril però fins ara només amb productes frescos, d'alimentació i planter. Aquestes parades de productes alimentaris s'instal•len al passeig Joan Brudieu. De moment estan buits de parades, el carrer major i el carrer dels Canonges.

Parlen al vídeo: JOSEP MARTÍNEZ, PARADISTA