Poca afluència d'alumnes al'Alt Urgell en el retorna a les escoles i amb els protocols establerts per garantir la seguretat. Els infants accedeixen un per un per respectar la distància física. I a l'entrada es desinfecten les mans. L'aforament limitat a un màxim de 8 alumnes a la franja d'edat de 3 a 6 anys. A l'escola la Salle, només han assistit 6 alumnes de segon cicle infantil.

Els mestres d'infantil assenyalen que les formes del retorn són negatives pedagògicament, perquè no afavoreix la companyonia.

El protocol estableix que els alumnes no han de compartir el material escolar, pel que els colors estan a l'estanteria, i les sessions a cicle infantil són d'acompanyament.

El servei de menjador no s'ha reprès, seguint les directrius del Departament d'Educació. Sí que ho ha fet el servei de transport escolar a petició de les famílies, a la comarca alt urgellenca únicament s'ha donat servei a la línia 7 entre Tuixent i Ossera.

Parlen al vídeo: ANNA SANSA, DIRECTORA ESCOLA LA SALLE LA SEU D'URGELL - NÚRIA PRILLÓ, COORDINADORA INFANTIL LA SALLE LA SEU D'URGELL