La llar d'infants municipal de Puigcerdà també ha reobert les seves portes aquest 1 de juny, per poder oferir servei d'acollida de 9 a 1 a aquelles famílies que ho necessiten. Seguint les indicacions de Salut Pública i del Departament d'Educació s'han acollit nens i nenes de P1 i P2, preferentment d'aquelles famílies que treballen presencialment o que es troben en una situació de vulnerabilitat social. Dels 61 alumnes matriculats aquest curs en aquest centre, aquest primer dia de reobertura només hi han acudit 4 els infants, tot i que s'espera la tornada d'un total de 13 nens i nenes durant aquests mesos de juny i juliol.

Les famílies dels infants que es reincorporen a la llar d'infants han de signar una declaració responsable de salut i justificar tenir el calendari de vacunes al dia. A més, s'ha establert un protocol per evitar contagis, com ara mesurar la temperatura corporal.

A banda de preparar les aules, també s'ha hagut de posar a punt el pati del centre. S'han retirat tobogans i gronxadors que, de moment, no es poden utilitzar.
La tornada ha estat ben rebuda per a les famílies i també per als nens i nenes, que han tornat a veure alguns dels seus companys i companyes.

Parlen al vídeo: FRANCIS SERRA, RESPONSABLE LLAR INFANTS MUNICIPAL PUIGCERDÀ